Assidu Assegurances

Política de qualitat


En compliment d’allò establert a la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals, (des d'ara LQPD), ASSIDU Assegurances, S.A. (des d’ara ASSIDU o l’entitat) l’informa que les dades per vostè facilitades seran emmagatzemats en un fitxer automatitzat legalment inscrit en el. Registre General de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

L’esmentat fitxer és propietat de ASSIDU, sent aquesta última la responsable del mateix.

La informació comunicada per vostè a ASSIDU té com finalitats: a) Confeccionar el pressupost que es remetrà a vostè; b) Guardar les dades com històrics eliminant-les després de passat un temps prudencial (1 any aproximadament després d'haver-se remès a vostè el pressupost). Després d'aquest termini les dades són eliminades. c)O en cas de formalitzar el contracte, bàsicament per gestió de clients i de cobraments de rebuts.

Les dades seran cedides a aquelles entitats que sigui necessari per la finalitat que vostè a contractat, tal com les entitats d’assegurances i les bancàries, aixì com al grup CISA on pertany ASSIDU, SA.

D'acord amb la LQPD vostè posseeix el dret a no facilitar certes dades personals (dret d'oposició) i a ser informat/da de les conseqüències de no fer-ho, a més pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió de part o la totalitat de les dades personals facilitades i portabilitat de les dades.

Per fer-ho, ha de sol•licitar-ho mitjançant escrit dirigit al Servei d’Atenció al Client - ASSIDU, en la següent adreça: Avda Sant Antoni, S/N de La MASSANA - Principat d’Andorra. ASSIDU es reserva el dret a sol·licitar una acreditació suficient per a evitar la suplantació de la seva identitat.

© Assidu Assegurances 2021 Powered by
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Acceptar | LLEGIR MÉS