Assidu Assegurances

Política de privacitat i avís legal

Política de Privacitat:

En compliment d’allò establert a la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals, (des d'ara LQPD), ASSIDU Assegurances, S.A. (des d’ara ASSIDU o l’entitat) l’informa que les dades per vostè facilitades seran emmagatzemats en un fitxer automatitzat legalment inscrit en el. Registre General de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.
L’esmentat fitxer és propietat de ASSIDU, sent aquesta última la responsable del mateix. La informació comunicada per vostè a ASSIDU té com finalitats:

a) Confeccionar el pressupost que es remetrà a vostè;
b) Guardar les dades com històrics eliminant-les després de passat un temps prudencial (1 any aproximadament després d'haver-se remès a vostè el pressupost). Després d'aquest termini les dades són eliminades.
c)O en cas de formalitzar el contracte, bàsicament per gestió de clients i de cobraments de rebuts.

Les dades seran cedides a aquelles entitats que sigui necessari per la finalitat que vostè a contractat, tal com les entitats d’assegurances i les bancàries, aixì com al grup CISA on pertany ASSIDU, SA.

D'acord amb la LQPD vostè posseeix el dret a no facilitar certes dades personals (dret d'oposició) i a ser informat/da de les conseqüències de no fer-ho, a més pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió de part o la totalitat de les dades personals facilitades i portabilitat de les dades.

Per fer-ho, ha de sol•licitar-ho mitjançant escrit dirigit al Servei d’Atenció al Client - ASSIDU, en la següent adreça: Avda Sant Antoni, S/N de La MASSANA - Principat d’Andorra. ASSIDU es reserva el dret a sol·licitar una acreditació suficient per a evitar la suplantació de la seva identitat.

AVIS LEGAL:


Identificació de l'empresa
La informació continguda en aquestes pàgines web fa referència als serveis oferts per la intermediació d’ASSIDU, SA , NRT A-706400-E (d’ara endavant Assidu), amb domicili social a Avda. Sant Antoni, 32 AD400 La Massana) i inscrita al Registre de mediadors d’assegurances amb el número MC015/04.

Objecte del web
Les pàgines contingudes en el Web tenen per objecte facilitar el coneixement pel públic en general d’Assidu, de les activitats que fa i dels serveis que presta. Assidu es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense avisar, modificacions de la informació continguda en el seu Web o en la configuració i presentació d'aquesta

Condicions d'accés i disponibilitat
L'accés als continguts d'aquest Web té caràcter gratuït per a tots els Usuaris, i no exigeix la prèvia subscripció o registre de l'Usuari. Aquest servei està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, llevat de les interrupcions requerides per al manteniment i millora del sistema.

Sense perjudici de l'assenyalat anteriorment, l'operativa relativa a l'apartat d'"Accés Restringit" es troba sotmesa a condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen les Condicions Generals. Aquestes condicions particulars es recullen en el contracte d'accés a aquest servei, que s'entrega al client abans de l'activació d'aquest. L'usuari accepta que en prémer en els enllaços (links) que el dirigeixin a Webs de terceres empreses deixa de navegar per Assidu, exonerant a Assidu, de qualsevol responsabilitat, dany o perjudici en la contractació amb les terceres empreses. L'usuari deixa de navegar per Assidu, quan en el Web enllaçat no aparegui la marca Assidu, i l'adreça o nom de domini no contingui la denominació Assidu. Correu electrònic de contacte: assidu@assidu.ad

Exoneració de responsabilitats

  1. Per ús indegut: En accedir a aquest Web s'accepta que Assidu no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivin d'aquest accés o ús de la informació d'aquest Web o per l'accés a unes altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquest Web.
  2. Per continguts de tercers: El web pot contenir enllaços d'hipertext cap a altres pàgines de la World Wide Web que són completament independents d'aquestes pàgines web. Assidu no respondrà o garantirà, de cap manera, l'exactitud, insuficiència o autenticitat de la informació subministrada per qualsevol persona o entitat, física o jurídica, amb o sense personalitat jurídica pròpia, a través d'aquests enllaços d'hipertext.
  3. Per errades tecnològiques alienes o pròpies: Assidu no serà responsable dels possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema elegit (xarxa telefònica, Internet, etc.), motivades per causes alienes a Assidu, d'endarreriments o bloquejos en l'ús del sistema elegit causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Procesament de dades de l'empresa, en el sistema d'internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes en el sistema elegit, fora del control d’Assidu. Així mateix, s'exonera a Assidu, de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués patir el Client com a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació facilitada per Assidu, sempre que procedeixi de fonts alienes al mateix.

Propietat intel·lectual
El Copyright del material contingut en aquest Web és propietat d’Assidu, llevat d'aquells que pertanyin a les seves empreses col·laboradores amb les què existeixi signat el corresponent contracte. L'accés gratuït no implica uns altres drets o una altra llicència per a la seva reproducció i/o distribució sense l'autorització expressa d’Assidu. Les marques, logotips, dissenys, imatges, mapes, bàners, continguts, programari i els seus diferents codis font i objecte i altres elements integradors d'aquest Web estan protegits per les lleis de propietat industrial i intel·lectual i tractats internacionals. La reproducció, distribució, manipulació o desassemblatge no autoritzat del codi font, dels algoritmes incorporats o de les bases de dades, ja sigui total o parcial, donarà lloc a greus penalitzacions tant civils com penals i serà objecte de quantes accions judicials corresponguin en dret. En el cas de dissenys o gràfics que apareguin en aquest Web que siguin de titularitat d'empreses o entitats col·laboradores d’Assidu, seran també d'aplicació aquestes condicions i protecció, llevat consentiment exprés i escrit de tals empreses o entitats.

© Assidu Assegurances 2021 Powered by
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Acceptar | LLEGIR MÉS