Assidu Assegurances

Moto

Moto

Una assegurança de moto et protegeix en cas d’accident. Ho pot fer dels possibles danys que causis a terceres persones o a coses d’altris i segons la modalitat escollida, també et pot cobrir a tú i a la teva moto. Dependrà del tipus de cobertura que contractis.

L’assegurança més bàsica és la que cobreix els danys personals i materials que ocasionis a terceres persones: Responsabilitat Civil i Defensa i Reclamació. A partir d’aquí es poden incloure cobertures com: accidents del conductor, assistència en viatges, etc. Fins i tot la cobertura més àmplia et pot cobrir el robatori i els propis danys a la teva moto És molt important que t’assessoris bé amb el teu corredor d’assegurances.

FAQ
Les assegurances per a la moto poden variar les garanties ofertes depenent de la companyia.  Hi ha algunes garanties que seran iguals que les de l’assegurança de la moto (la Responsabilitat Civil o la defensa jurídica). Però, per exemple, la garantia de conductor/ocupants hi ha companyies que sí la ofereixen i d’altres que no. Al igual que la garantia d’Assistència en viatge, depenent del tipus de moto. Per aquest motiu nosaltres com a corredors d’Assegurances ens preocupem per buscar-te la millor oferta per a l’assegurança de la teva moto. 

Estàs interessat?

Sol·licita el preu de la teva assegurança


T'enviarem un missatge amb la proposta

Emplenar la sol·licitud Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

© Assidu Assegurances 2021 Powered by
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Acceptar | LLEGIR MÉS