Assidu Assegurances

Moto

Moto

Una assegurança de moto et protegeix en cas d’accident. Ho pot fer dels possibles danys que causis a terceres persones o a coses d’altris i segons la modalitat escollida, també et pot cobrir a tú i a la teva moto. Dependrà del tipus de cobertura que contractis.

L’assegurança més bàsica és la que cobreix els danys personals i materials que ocasionis a terceres persones: Responsabilitat Civil i Defensa i Reclamació. A partir d’aquí es poden incloure cobertures com: accidents del conductor, assistència en viatges, etc. Fins i tot la cobertura més àmplia et pot cobrir el robatori i els propis danys a la teva moto És molt important que t’assessoris bé amb el teu corredor d’assegurances.

FAQ
Les assegurances per a la moto poden variar les garanties ofertes depenent de la companyia.  Hi ha algunes garanties que seran iguals que les de l’assegurança de la moto (la Responsabilitat Civil o la defensa jurídica). Però, per exemple, la garantia de conductor/ocupants hi ha companyies que sí la ofereixen i d’altres que no. Al igual que la garantia d’Assistència en viatge, depenent del tipus de moto. Per aquest motiu nosaltres com a corredors d’Assegurances ens preocupem per buscar-te la millor oferta per a l’assegurança de la teva moto. 

Estàs interessat?

Sol·licita el preu de la teva assegurança


T'enviarem un missatge amb la proposta

Emplenar la sol·licitud Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

Assidu Assegurances
Contacta amb nosaltres
Av. de Sant Antoni, s/n
AD400 La Massana
Segueix-nos
© Assidu Assegurances 2019