Assidu Assegurances

Escolar

Escolar

Els nostres fills són la nostra major preocupació i per això és important i necessari que estiguin ben protegits. Aquesta assegurança permetrà que els més petis de la casa estiguin coberts pels danys soferts o els que pugin causar a terceres persones en activitats escolars. Podràs completar aquesta assegurança afegint la mateixa cobertura però per les activitats extra escolars que pugin practicar.

FAQ
Sí és obligatori. Els col·legis i les llars d’infants a Andorra demanen aquesta assegurança al fer l’inscripció o renovació de la inscripció dels fills en aquests centres. És important que el teu fill estigui assegurat en cas de que es faci mal tant en horari escolar, com en activitats extraescolars. Aquesta assegurança et permet triar si vols que l’assegurança sigui només en horaris escolars o si també vols acabar de completar-ho amb les activitats extraescolars que pugui realitzar el teu fill.

Estàs interessat?

Sol·licita el preu de la teva assegurança


T'enviarem un missatge amb la proposta

Emplenar la sol·licitud Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

© Assidu Assegurances 2021 Powered by
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Acceptar | LLEGIR MÉS