Assidu Assegurances

Decessos

Decessos

En els moments més difícils, ja no tindràs que preocupar-te per les gestions i tràmits en cas de defunció. Aquesta assegurança es farà càrrec de les despeses i totes les gestions necessàries per complir la teva voluntat, així com ajudar a la teva família.

FAQ
Pel caràcter finalista d'aquesta assegurança, la modalitat de prima anivellada, que com el seu propi nom indica, manté constant la prima a pagar al llarg de tota la vida de l'assegurat, i excepte els augments de capital, la prima es manté constant. Aquesta modalitat al principi és la més cara, però a partir de la jubilació, quan el poder adquisitiu és més reduït, la prima resulta més econòmica que qualsevol de les altres modalitats.
Les assegurances de decessos poden convertir-se en un producte indispensable a certes edats i segons la situació dels nostres èssers estimats, ja que inclouen cobertures que els protegeixen, sobretot, davant les despeses que es poden originar a partir de la nostra defunció. De fet, les seves garanties més importants cobreixen les despeses de l'enterrament i els tràmits burocràtics relacionats. Tots podem contractar una assegurança de decessos tot i que, generalment, com més grans siguem, més gran serà la prima final, ja que el risc que assumeix la companyia és més elevat.
Les asseguradores permeten que puguis optar a un servei de decessos adaptat als teus desitjos. D'aquesta manera, podràs decidir com serà el teu funeral i que cap membre de la teva família hagi de prendre decisions per tu en uns moments tan durs. Així mateix, les assegurances de decessos ofereixen un servei d'incineració a inhumació, en nínxol o sepultura, així com la làpida.

Estàs interessat?

Nosaltres ens posem en contacte amb tu!

Sol·licitar informació Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

© Assidu Assegurances 2021 Powered by
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Acceptar | LLEGIR MÉS